Välkommen till oss!

Tveka inte att slå oss en signal eller skicka ett mail om du vill komma i kontakt med oss på Axeby Bostad. Vi ska göra allt för att försöka besvara dina frågor.

Henrik Persson Hvarfner
Henrik Persson HvarfnerArkitekt, byggare och bostadsutvecklare
Telefon: 0727-25 29 00
E-post: henrik@axeby.se
Anna Hvarfner
Anna HvarfnerEkonom och projektledare
Telefon: 0704-12 20 11
E-post: anna@axeby.se
Parkvillorna – Ingareds Höjd – Övre Parkvillan

Vi söker mark till Parkvillorna

Konceptet Parkvillorna är något som vi jobbat med ganska länge. Det är en utmaning att placera in flerbostadshus i miljöer som domineras av villor, radhus, kedjehus och mer småskalig bebyggelse. Därför har tanken vuxit fram att göra ett mellanting mellan vanliga flerbostadshus och stora villor.

Parkvillorna gör det möjligt att bebygga lite större lucktomter med en stor villa som kan anpassas till platsen – som en vacker ”grosshandlarvilla” med 10-15 lägenheter.

Parkvillorna kan innehålla allt ifrån studentboenden till mer ytgenerösa våningar, beroende på vilket behov som finns på platsen och hur stort det är lämpligt att bygga.

Tanken är att varje Parkvilla skall utformas för sin unika plats så att den ansluter i stil till kringliggande bebyggelse, att den smälter in och att den innehåller de bostäder som efterfrågas på just den platsen.