Pågående projekt

De tre Parkvillorna på Ingareds Höjd

Övre Parkvillan står nu stolt färdig och den 25 september 2020 flyttade tolv förväntansfulla familjer in.

Stora Parkvillan med sina 17 bostäder är slutsåld. Arbetet pågår för fullt och huset tar stegvis form. Det kommer bli så vackert och hemtrevligt. Inflyttning blir det i slutet av september 2021.

Västra Parkvillan, det sista huset av de tre Parkvillorna blir ockragul och består av 14 unika och charmiga lägenheter från 55 kvm (2 rok) till 145 kvm (5-7 rok) med flexibla lösningar och lyxiga tillval. Markplanens bostäder har fina trädgårdstäppor med var sina dimgröna trädgårdsförråd, en uteplats med trägolv och tak över. Våning 2 har fin utblick från sina generösa balkonger i  privata lägen med tak över. Våning 3 och etagelägenheterna får en fantastisk utblick från sina stora balkonger över nejden med himlen som tak. Alla bostäder får ett förråd på vinden. Byggstart planerad till våren 2021 med inflyttning sommaren 2022.

Välkomna hem!

Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse på www.parkvillorna.se.

Huset tar form och börjar kännas färdigt utvändigt. Det är mindre än ett halvår kvar till inflyttning – verkligen roligt!

Platschef Emil Lönnbark hälsar att byggnationen löper på fint enligt tidplan. Allt material kommer som planerat, hantverkarna och byggarna trivs med projektet och har ett bra samarbete. Hela arbetslaget rapporterar om en bra stämning på byggarbetsplatsen.

Övre Parkvillan från skogsbrynet bakom huset.

Byggställningarna är nu borttagna. Balkongräckena monteras i sommar.

Grönskande ädellövskog alldeles bakom huset.