Stora Parkvillan, Ingareds Höjd, Alingsås erbjuder 17 unika och välplanerade bostadsrätter med 2-6 rok från 55-135 kvm. Bygglovet har vunnit laga kraft och första spadtaget togs den 4 juni 2020 av kommunalråden Daniel Filipsson (M) och Simon Waern (S). Vi har för avsikt att byggstarta 2020 med inflyttning hösten 2021.

Säljstarten den 29 februari av Stora Parkvillan slog rekord med nästan 80 besökare. Vi fick ha två sittningar för att få plats i Båthus 1 på Nääs Fabriker.

Efter bara några veckor var de allra flesta av de 17 unika bostadsrätterna uppbokade. På flera av bostadsrättslägenheterna fanns flertalet intresserade med ända upp till sju intressenter på någon av dem. Parkvillornas popularitet är påtaglig, vilket gläder oss. Det borgar för bestående värden och är en stark bekräftelse på att Ingareds Ängar är en bra plats att bo på och som allt fler nu väljer att flytta till.

Ingareds Höjd har ett lugnt läge på en återvändsgata med vacker ädellövskog precis runt husknuten. En gemensam grillplats med utsikt över sjön Sävelången finns strax intill liksom en ny stor och fin lekplats.

Önskar du dig skafferi eller köksö, kamin eller bastu? Alla bostäder får sin egen personliga charm och unika planlösning. Om du drömmer om en glasveranda med pardörrar ut på din egen stora trädgårdsbalkong, då kan du hitta ditt framtida boende i Stora Parkvillan.